Isetehtud pasta suitsukanaga

Avaldatud: 11.02.2009 11:51

Pasta jaoks:
550 g jahu
1 tl soola
4 muna
6 munakollast
2 spl oliiviõli

Kaste:
500 ml rõõskkoort
150 g sibulaid
200 g suitsukana
100 g kirsstomateid
värsket rohelist
soola
musta pipart

Pastataigna jaoks sega omavahel kõik komponendid ja pane pooleks tunniks külmkappi seisma. Valmis taignast rulli läbi pastamasina õhuke pasta ja pane kuivama.

Kastme jaoks redutseeri koored, siis lisa kergelt praetud sibul, väikesteks tükkideks lõigatud suitsukana, pooleks lõigatud kirsstomatid ja värske roheline, maitsesta soola ja musta pipraga. Pasta pane kaheks minutiks keevasse vette ja seejärel kurna ja sega kastmega. Serveeri parmesani juustuga.  

Allikas: Terevisioon
Kokk: Nikita Tsunihhin

Keskmine hinne:
Sinu hinne: