Kanavokk fetajuustuga

Avaldatud: 03.02.2009 10:28

2 kanafileed
1 punane paprika
0,5 tsukiinit
1 punane sibul
6 punast redist
100 g hiina kapsa valget osa
50 g päikesekuivatatud tomateid
150 g fetajuustu kuubikuid
värsket basiilikut
soola
musta pipart
valget veini
austrikastet
tšillikastet
õli praadimiseks

Puhasta vajadusel aedviljad ning lõika ribadeks, redised poolita. Kuumuta vokkpannil õli, lisa ribadeks lõigatud kanafilee. Pruunista kiirelt ning lisa aedvili ning päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta kiirelt läbi ning maitsesta austrikastme, tšillikastme, valge veini ja soola ning pipraga. Lõpuks lisa fetajuustu kuubikud ning rebi juurde basiilikulehti.  

Allikas: Terevisioon
Kokk: Indrek Kivisalu

Keskmine hinne:
Sinu hinne: