Penne all'Arrabbiata

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 28.10.2014 12:19

2/3 pakki penne-makarone
purk purustatud tomateid
paar supilusikatäit oliiviõli
üks tšillipipar
üks suurem sibul
kolm-neli küüslauguküünt
kuus-seitse viilu peekonit
basiilikut, rosmariini, majoraani, soola, pipart, tilgake Tabascot

Pane penne keevasse vette, kuhu on enne lisatud õli ja soola. Kuumuta panni peal õli, lisa hakitud sibul, tšillipipar ja küüslauk ning ribadeks lõigatud peekon ning pruunista nad. Seejärel lisa tomatid ja maitseained, sega korralikult ja lase väikesel kuumusel kümmekond minutit haududa. Soovi korral lisa tilgake vett ja vajadusel veel õli. Kurna penne, pane taldrikule ja söö koos kastmega. Penne võib segada ka kastme sisse.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: