Fenneli-merekapsa pasta krevettide ja küpsetatud pähklise kalafileega

Avaldatud: 06.01.2009 15:20

4 keskmist kalafileed (heik vms)
50 g purustatud metsapähkleid
pisut võid ja valget veini
soola
musta pipart
1 fennel
100 g merekapsa salatit
250 g spagette
200 g kooritud ja keedetud krevette
kalapuljongikuubik
pisut õli
soovi korral veidi aniisiviina

Puhasta fenkol jämedamatest varre- ja juureosadest. Tükelda ribadeks. Keeda spagetid poolvalmis, kurna. Fenneliribad kuumuta kiirelt õlis, maitsesta soovi korral aniisiviinaga ning lisa merekapsas ja poolvalmis pasta. Kuumuta, kuni pasta on valmis ning lisa krevetid. Maitsesta soola ja pipraga. Paiguta kalafileed ahjuplaadile, kata pähklipuruga, maitseta soola ja pipraga ning aseta igale kalale tükike võid. Küpseta ahjus 200°C juures valmis. Serveeri koos pastaga.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Indrek Kivisalu

Keskmine hinne:
Sinu hinne: