Mie Goreng - Indoneesia praetud nuudlid tempega

Autor: Ilmar Räni
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 18.01.2012 16:49

250 g munanuudleid
kivisoola
13 spl õli
200 g tempe’t
1 tk punane sibul, ribadena
1 tk tšillikaun, ratastena
3 tk küüslaugu küüs, hakituna
200 g hiina kapsas, ribadena
200 g kirsstomatid, poolitatuna
2 spl ketjap manis sojakastet
2 spl austrikastet

mungoaidusid
rohelist sibulat

Keeda nuudleid soolases vees u 6 min kuni al dente. Nõruta ja jahuta külma vee all.
Lõika tempe umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks ja prae 10 spl õli sees kuni kuldpruun.
Kuumuta 3 spl õli vokk pannil, lisa sibulad, tšilli ja küüslauk ning kuumuta kuni sibul on klaasjas ca 2-3 min. Lisa kapsas, sega läbi, lisa tomatid ning maitsesta ketjap manise ja austrikastmega. Lisa nuudlid, sega läbi ja serveeri koos idude ja rohelise sibulaga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: