Hakklihalasanje

Avaldatud: 07.04.2010 09:55

1 pakk lasanjelehti
200 g juustu

Bechamel-kaste:
100 g jahu
100 g võid
1 l piima
soola

Hakklihakaste:
200 g sibulat
1 kg hakkliha 
purustatud tomateid
maitserohelist
soola
pipart


Bechamel-kastme valmistamiseks pruunista jahu kergelt võis (umbes 7 min.), siis lisa piim, keeda paksenemiseni ja maitsesta soolaga.

Hakklihakastme valmistamiseks prae tükeldatud sibulad koos hakklihaga. Seejärel lisa purustatud tomatid ja hauta umbes 30 min. Maitsesta kaste soola ja pipraga ning lisa hakitud maitserohelist ja küüslauku.

Pane sügava vormi sisse vaheldumisi bechamel-kaste, lasanjelehed ja hakklihakaste. Lao 2 või rohkem kihti. Peale riputa riivitud juustu ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 30-45 minutit.

Serveeri lasanjet koos värske rohelise salatiga.


Allikas: Terevisioon
Kokk: Nikita Tsunihhin

Keskmine hinne:
Sinu hinne: