Pasta caesari-tuunikala-kappari kastmega

Autor: Imre Kose
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 07.09.2011 11:01

2-le inimesele
 
200 g pastat (penne, linguini)
100 g tuunikala vees
20 g kappareid (kurnatuna)
150 g Vertigo Gourmet Caesari kastet
1/2 sidruni riivitud koor ja mahl
50 + 50 g riivitud parmesani
musta pipart
50 g kirsstomateid
basiilikut
rucolat
 
- keeda soolaga maitsestaud vees pasta - enne kurnamist võta 2 dl keeduvett kõrvale hilisemaks kasutamiseks
- vala kurnatud pasta kastrulisse tagasi ja lisa keskmisel kuumusel tuunikala, kapparid, sidrunimahl ja -koor
lisa caesari kaste segades ja pikenda pastakeeduveega, et saavutada kreemjas tulemus
- lisa pool parmesanist
- lisa serveerimisel ülejäänud parmesan, tükeldatud kirsstomatid, rucola ja musta pipart

Keskmine hinne:
Sinu hinne: