Klaasnuudli-kreveti vokk
Avaldatud:
12.12.2008 15:48
100 g klaasnuudleid
100 g tooreid krevette
2 spl austrikastet
2 spl sojakastet
1 laimi mahl
peotäis koriandrit
1 suur tšilli
50 g hernekaunu
5 cm tükk ingverit
toiduõli
Ingveri-tšilli pasta
Pane ingver ja tšilli koos natukese õliga blendrisse ja püreesta, kuni muutub pastaks.
Pane krevetid ingveri-tšilli pastasse marineerima. Valmista klaasnuudlid vastavalt paki juhendile.
Kuumuta vokkpannil natuke õli. Lisa krevetid ja natuke ingveri-tšilli pastat. Prae kiiresti, kuni krevetid on valmis. Lisa klaasnuudlid, sojakaste, austrikaste ja viimasena laimimahl. Enne serveerimist sega veel kiiresti läbi koos koriandrilehtedega. Kaunista tšilli julienne´i ja koriandrilehega.
Allikas: Terevisioon
Kokk: Aaro Lode