Risoto kukeseentega

Avaldatud: 23.09.2009 09:28

160 g risotoriisi
100 ml valget veini
200 g värskeid kukeseeni
30 g šalottsibulat
30 g parmesani juustu
30 ml rõõskkoort
10 g murulauku
20 g rukolat
15 ml oliiviõli

Prae kuubikuteks lõigatud šalottsibulad oliiviõliga, lisa risotoriis ja kuumuta veel veidi, lisa valge vein ja lase vedelikul imenduda riisi. Lisa kanapuljong väikeste koguste kaupa, nii et riis üle ei keeks. Siis lisa rõõskkoor ja parmesan, lase uuesti keema minna ja tõsta eraldi. Maitsesta soola ja pipraga, lisa võiga eraldi praetud kukeseened, hakitud murulauk ja serveeri. Kaunistuseks pane rukolat.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Dmitri Fomenko

Keskmine hinne:
Sinu hinne: