Aedvilja-nuudlihautis sinihallitusjuustu ja rannakarpidega

Autor: Indrek Kivisalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 08.03.2012 11:59

Retsept 4-le

1 kg sinikarpe

2 apteegitilli

1 brokkoli

2 väiksemat sibulat

Pisut küüslauku

100 g klaasnuudleid

Praadimiseks võid või õli

Valget veini

Soola

Musta pipart

0,2 L kalapuljongit

0,2 L rõõska koort

Pisut sinihallitusjuustu

Värsket tüümianit


Aedviljad puhastada ja tükeldada väiksemaks. Kuumutada väheses võis või õlis läbi. Lisada vein ning puljong, hautada kiirelt läbi. Lisada sinihallitusjuust ja koor ning kuumutada keemiseni. Maitsestada soola ja pipraga. Lisada klaasnuudlid ning lasta paisuda. Lisada sinikarbid ning kuumutada korraks läbi.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: