Grillitud meekana ja roheline salat kirsstomatitega

Autor: ERR retseptid
Avaldatud: 10.03.2011 11:16

ERR

400 g kanafileed
100 g austerservikuid
50 g mett
soola pipart
30 g sidrunimahla
60 g palsamiveiniäädikat
200 g kirsstomateid
100 g Frisee salatit
100 g Lollo-Rosso salatit
80 g toiduõli

Haki kanafilee ribadeks ja prae kuumutatud pannil. Praadimise lõpul maitsesta soola, pipra, mee ja sidrunimahlaga. Samuti prae ka pannil tükeldatud austerservikud.

Rohelised salatid rebi väiksemaks ja sega kausis. Kirsstomat lõika pooleks ja kuumuta kiirelt pannil koos palsamiveiniäädikaga. Lisa nüüd tomatid rohelisele salatile kaussi ja sega veel kord läbi. Nüüd aseta saadud salat vaagnale, kuhu kõige lõpuks lisad sooja kanafilee ja praetud seened.

Salatikaste, mille valmistasid ülejäänud palsamiveiniäädikast, toiduõlist, sidrunimahlast, soolast ja piprast, serveeri eraldi kõrvale.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: