Rydbergi biifsteek

Autor: televaataja
Avaldatud: 17.02.2011 11:09

err

600 g 1 cm läbimõõduga kuubikuteks lõigatud veisefileed
1 peeneks hakitud mugulsibul
600 gr 1 cm kuubikuteks lõigatud kartulit
1 spl peeneks hakitud peterselli
Worcestershire kastet
HP-kastet
soola ja pipart
4 munakollast

Prae kartulid võis üleni kuldpruuniks. Küpseta veiseliha võis, keskelt jäta roosaks, maitsesta soola, pipra, HP-kastme ja Worcestershire`i kastmega. Prae sibul kergelt läbi. Serveeri hakitud peterselli ja munakollasega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.

Kommentaarid (4)