NO BUN BURGER ehk ilma saiata burger

Autor: Peep Rohumägi
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 12.09.2014 12:33

Komponendid:

Portobello

Jääsalat

Punanesibul

Tomat

Kornisonid

Veise hakkliha (1kg veise hakkliha kohta 60ml worcestershire, 40ml oliivõli, sool, pipar)

Juust

Spinati-pesto/beebispinat 100g, pähkel röstitud 60, parmesan 60, küüslauguküüs1tk, muskaatpähkel, sool, pipar, oliivõli

Jääsalat

Tomat

Kornisonid

Saia asemel siis portobellod röstida kuival pannil mõlemalt poolt ja maitsestada soola/pipraga ning lisa üks tubli lusikatäis spinati pestot seenele täidiseks peale. Seejärel aseta eelnevalt pruunistatud ja maitsestatud veisepihv ja kõige tipuks viilutatud juust ning küpseta eelsoojendatud ahjus 180 c juures 5-10 minutit, et juust oleks ilusti sulanud.

Serveeri soojal taldrikul ja alusta teiste toorainete peale ladumist. Esmalt jääsalat, sibul, tomat ja kornisonid ning torka ülevalt alla grilltikuga!
Kaunista mangolti/beebi-spinati lehtedega, kõige lõpuks paar tilka oliivõli ja värskelt jahvatatud pipart.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: