Tofuroog

Autor: Priit Kuusk, Dao Hua
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 18.01.2013 16:21

Tofuroog 2-le

 

250 g ettevaatlikult tükeldatud mahetofut

2 purustatud küüslauguküünt

1 spl peeneks hakitud ingverit

peotäis hakitud rohelist sibulat

1 spl tšilli-oa pastat

natuke tšillipulbrit

1 spl heledat sojakastet

1 spl tumedat sojakastet

1 tl kanapuljongipulbrit

1 tl purustatud sichuani pipart

Ca. 350 ml vett

Tärklisevesi – 1,5 tl tärklist + 15 g vett. (NB! Enne pannile panemist sega tärklisevesi alati korralikult läbi, kuna tärklis vajub põhja!)

  1. Kuumuta wokkpannil õli ja siis keera temperatuur alla.
  2. Lisa küüslauk, ingver ja tšilli-oa pasta. Woki kergelt läbi.
  3. Lisa vesi ja keera temperatuur üles.
  4. Lisa tofu. Keeda 2-3 minutit. Lisa pool tärkliseveest.
  5. Sega ettevaatlikult ja vajadusel lisa tärklisevett.
  6. Serveeri koos rohelise sibula ja purustatud sichuani pipraga õle puistatult.

Süüa riisiga!

Keskmine hinne:
Sinu hinne: