Vasikapraad ubade ja köögiviljadega

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 30.10.2014 10:39

1 kg vasikaliha (aba, kaelakarbonaadi, vms.)

Meresoola

Purustatud musta pipart

Loorberileht

Tüümianit

½ klaasi vett


2 mugulsibulat
1 keskmine kaalikas
6 keskmist porgandit


100 g võid

2 peotäit valgeid ubasid


Liha maitsesta soola ja pipraga ja tõsta küpsetuskotti, lisa mõned varred tüümianit ja loorberileht.

Koori köögiviljad ja kaalikas ning lisa küpsetuskotti lihale.

Lisa ½ klaasi vett, sulge kott ja aseta ahju 90-100 C juurde 5 tunniks küpsema.


Paarkümmend minutit enne prae valmimist sulata malmpoti põhjas või, tõsta poti põhjale oad, maitsesta vähese soolaga ja kuumuta tasasel tulel kuni oad on pehmed.

Serveeri praad vaagnal.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: