Seakoot ja juurikad

Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 01.04.2015 16:20

4 le inimesele

800 g seakoot

purustatud tomat 400g

1 porgand

0,5 kaalikas

1 sibul

1 sellerivars

1 küüslaugu küünt

tüümian

Sool, pipar

 

Röstitud köögiviljad

4  porgandit

1  kaalikas

2 peeti

4 maapirn

4 redist

12 pärlsibulat

2 küünt küüslauku

sool, pipar, mesi, suhkur    

 

Pruunista liha pannil maitseta soola ja pipraga. Kuumuta haudepott, pruunista köögiviljad, lisa tomatipasta ja lihapuljong. Hauta ahjus 150 kraadi 1,5h.

Koori köögiviljad ja kiirelt keeda kuumas vees, seejärel  tõsta ahjuplaadile, maitsesta mee, suhkru ja soolaga. Küpseta ahjus 200 kraadi 8 minutit (või kuni muutuvad pruuniks).

Pane peet keema, kui peet on pehme tükelda väiksemaks ja tõsta plenderisse. Maitsesta soola ja pipraga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: