Lõhe sidrunheina-tamarindi kastmega

Autor: Kadri Tran
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 24.01.2014 12:40

Pane potti 1 spl purustatud küüslauku ja prae, kuni see on helepruun.
Lisa 1 klaas vett ja tšillihelbeid 1 tl.
Sega juurde 1 spl tamarindipastat, lisa austrikastet 2 spl ning sojakastet 2 spl.
Lisama peaks suhkrut maitse järgi, nii et jääks kergelt hapukas, aga mitte liiga, umbes 3 -4 spl.
Lõpus, kui kaste on tasakaalus, lisa 1 tl seesamiõli ja paksenda, nagu kisselli tärklisega, mis on külma veega lahjendatud.

Kala prae pannil mõlemalt poolt krõbedaks, umbes 5-7 min, oleneb kala paksusest.
Riivi kapsast taldrikule, tõsta peale kalafileed. Lisa kaste üle kala ja puista peale krõbesibul, sidrunheina rattad ja tšillipaprika viilud. Serveeri koos sooja riisiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: