Angelica Udekülli lemmik ühepajatoit

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 04.02.2013 10:33

500 g pehmet sealiha või suitsuribi

2 spl õli

3 küünt küüslauku

1 mugulsibul

Rosmariini

Tüümianit

 

1 l vett või puljongit

4 keskmist porgandit

1 väiksem kaalikas

2 väiksemat nuikapsast

2 pastinaaki

 

6 kartulit

Soola ja purustatud pipart

Värsket peterselli

 

Lõika pehme liha 40-50grammisteks kuubikuteks.

Pruunista lihakuubikud hautamisnõus koos sibula, küüslaugu, rosmariini ja tüümianiga.

Maitsesta liha pipra ja soolaga.
Lisa vett või puljongit nii et liha oleks kaetud ja hauta.
 
Köögiviljad koori ja lõika halgudeks, pruunista kergelt rasvas. Kui liha on poolpehme, lisa pruunistatud porgandid, kaalikad ja pastinaak. Hauta kaane all.
 
Poolpehmetele aedviljadele lisa nuikapsa-, ja kartulihalud. Hauta, kuni kõik toiduained on pehmed.
 
Serveerimisel puista üle maitserohelisega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: