Tšillikana

Autor: Ants Uustalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 03.11.2014 13:09

1 broiler

1 sibul

1 porgand

50g porrulauku

3 küünt küüslauku

1 oks rosmariini

100ml tšillikastet

200g metsikut riisi

20g ingverit

Rohelist sibulat

Soola

Õli

Koori porgand, sibul, ingver ja küüslauk (jäta natukene igast ühest riisile ka) ja prae pannil küldpruuniks.

Kuivata kana majapidamis paberiga ja maitsesta kana kergelt soolaga.

Kuldpruunid köögiviljad pane kaussi ja vala peale tšillikastet ja nendega täida kana.

Määri ülejäänud kana ka tšillikastmega ja pane ahju 150C juurde kuni mõnusalt kröbe.

Vahepeal pese riis ja hauta pehmeks. Tükelda väga väikseks ülejäänud köögiviljad ja ingver ning prae pannil koos riisiga. Kuum riis serveeri tšillibroileriga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: