Küpsetatud vutifilee granaatõunkastmes

Autor: Mart Tammemets
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 20.02.2014 12:56

Opmani vutipraad

1 vutt

maitsesta natuke soola ja pipraga

Kastmeks:

1 Peipsi sibul

õli praadimiseks

Granaatõunamahla

50 g granaatõunaseemneid

1 tl suhkrut

sool

pipar

sinep

1 spl tomatipastat, võib asendada magusama ketšupiga.

Prae sibul kuldseks ja lisa tomatipasta, kuumuta ja lisa muud komponendid, hauta 20 min, kuni kõik on pehme.

Lisand vuti kõrvale:

Püreesta 1 keedupeet, maitsesta soola ja õunaäädikaga.

Lõika porgandist kangid ja lisa oakaunad.

Keeda porgandikangid ja oakaunad puljongiga maitsestatud vees pehmeks.

Prae kõrvale paku kruupe, või Lõuna-Eesti tangu, mis on keedetud kerges soolvees.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: