Kalkunikintsu hakkbiifsteek

Autor: Ants Uustalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 05.11.2014 11:01

450g hakitud kalkunikintsuliha

1 väike sibul, tükeldatud

100g rohelist sibulat, tükeldatud

2 kanamuna

35g sinepit

45 g tomatipastat

4 spl rukkijahu

Soola

Sega kõik komponendid kokku ja sega hästi läbi. Hakkliha taigen peab jääma kerge ja õhuline. Vooli käte vahel parajad pätsikesed ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt. Kui vaja, pane ahju järelküpsema.

Salat ja praemuna

4 kanamuna

1 porgand, riivitud

½ jääkapsast, tükeldatud

2 marineeritud kurki, tükeldatud

Kaste

majonees

Õli

kurgivedelik

Soola, pipart

Kanamuna prae pannil härjasilmaks.

Ülejäänud asjad sega kokku ja maitsesta saadud kastmega .

Serveeri hakkbiifsteek, härjasilma ja salatiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: