Vaga mama kana ja suitsukoot hapukapsaga

Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 22.05.2014 14:31

Vaga mama kana

-kookospiim 50ml
-tomatiketsup 50ml
-nepali maitseained võib asendada ka ingveri,küüslaugu,soola ja pipraga kõiki 10g
- värske tšilli või tšilli pulber. (vastavalt maitsele)
-kana 190g
-aurutatud basmati riis
-toorsalt(kurk,tomat,hiinakapsas ja maitseained)
-raita (kurk,tomat ja maitsestamata jogurt koos soola,pipraga)

kuumutada pannil(õli natukene) küüslauk,ingver,maitseained.
Lisada tomatiketšup,kookospiim ,natukene vett.
Teisel pannil küpsetada kanatükid ja lisada kastmele. Kõige lõpus lisada tšilli.
Lasta küpseda tasasel tulel kuni kana täitsa pehme.

Prae kapsas ja lisa ingver ja tšilli kuumata ja serveeri.

Seakoot:

Hoia soolvees ööpäev.
Küpseta nüüd BBQ Ahjus 8 tundi ning hiljem võid kuumutada grillil.
Küüslauk lõika pooleks määri õliga kokku lisa kaneel ja küpseta 15min 200C juures

Keskmine hinne:
Sinu hinne: