Metsanotsu rostbiif, astelpaju-sibulamarmelaadi ja röstitud tomatitega

Autor: Ants Uustalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 06.11.2014 15:33

1kg metssea välisfileed

Küüslauku

Võid

Tüümiani

Soola, pipart

Puhasta fileelt üleliigne rasv ja lõika välja kelmed.

Maitsesta filee ja prae kuumal pannil õli ja võiga kõik küljed pruuniks ja pane ahju 150c juurde 10 minutiks. Tõsta ahjust välja ja lase lihal puhata vähemalt 5-7 minutit, enne kui lõikama asud.

Astelpaju –sibulamarmelaad

500g Valget sibulat

Suhkrut

Aastelpajupüreed

Valge veini äädikat

Õli

Koori sibulad ja viiluta peeneks. Kuumuta pott ja prae kergelt sibulad klaasjaks, lisa suhkur ja hiljem äädikas. Kui suhkur on sulanud ja vedelik aurustunud, lisa astelpajupüree ja keeda kuni pakseneb.

Röstitud kobartomatid

Kobartomatid

Sool, suhkur

Õli

Määri tomatid õliga ja maitsesta ja pane ahju 180 c juurde 10 minutiks.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: