Lepasuitsus küpsetatud Nuustaku notsu sisefilee röstitud aedviljade ja maheda sõstra kastmega

Autor: Jorma Riivald
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 18.02.2014 09:44

Liha:

Nuustaku notsu sisefilee
Sool, pipar

Puhasta liha kelmest. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta liha suitsukasti või suitsuahju. Küpseta kuni liha valmimiseni. Lõika lihast suupärased viilud ja serveeri.

Kaste:

Veise puljong

Mustsõstramoos

BBQ kaste

Kaneel
sool
pipar

Kuumuta potis puljong. Lisa mustsõstramoos ja BBQ kaste. Keeda, kuni kaste muutub paksuks. Maitsesta. Serveeri, valades kastet suitsulihale.

 

Lisand 1:

Porgand

Pastinaak

Punane sibul

Küüslauk

Taluvõi

Petersell, till, loorber

Sool, pipar, suhkur

Pese ja koori köögiviljad. Tükelda ja pruunista pannil taluvõiga. Aseta ahju järelküpsema. Serveeri.

 

Lisand 2:

Bataat

Taluvõi

Sool

Pese ja koori bataat. Tükelda ja aseta veega täidetud potti. Keeda kuni bataat on pehme. Kurna ja lase pisut seista. Lisa taluvõi ja sool. Püreesta, maitse ja serveeri.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: