Hommikupuder riisist, pihlakatest ja õuntest

Avaldatud: 20.09.2010 10:36

Puder

3 dl vett
1 dl õunamahla
2 dl pihlakaid
1 dl rosinaid
2 dl pudruriisi
1 vanillikaun

Pane vesi keema, lisa riis ning vanillikaun. Hauta riisi tasasel tulel u. 30-40 minutit.
Kui riis on poolkõva, lisa rosinad.
Purusta pihlakamarjad suhkru ja mahlaga ja lisa pudrule u. 5 minutit enne pudru valmimist.
Serveeri õuna-tüümianimoosiga.

Õuna-tüümianimoos

5 dl hapukaid õunu
1 dl õunasiidrit
1 dl moosisuhkrut
tüümianit

Keeda õuntest ja suhrust moos, enne keetmise lõppu lisa tüümian.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Vesta Reest

Keskmine hinne:
Sinu hinne: