Tatrapuder

Autor: Priit Kuusk, Hare Krishna tempel
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 25.01.2013 15:55

Kas teie olete varem tatrapudrule lisanud kapsast, porgandit, vürtsköömneid, sõira ja jahvatatud koriandrit. Ei ole? V-o oleks aeg proovida.

Pese 1 kg tatart.
Lisa 2 l vett. Aja keema.
Keeda 10 minutit.
Lisa tükeldatud kapsas ja peotäis soola.
Sega läbi.
Lisa riivitud porgand.

Teisel pannil kuumuta 100g gheed e. selitatud võid.
Viska pannile väike peotäis vürtsköömneid.
Prae korralikult läbi.
Lisa peotäis jahvatatud koriandrit.
Musta pipart ja 1 spl soola.

Kui tatar on pehme, sega sisse varem valmis tehtud paneer, mäletate? Siis maitseained ja lase 5 min. seista.

Lõpus sega sisse hapukoor.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: