Kaerahelbe toorpuder, toortatra puder ja chia seemne puding

Autor: Elisa Oras ja Mariin Manglus
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 01.02.2013 10:56

Toortatra puder banaaniga
4 banaani
peotäis toortatart (leotatud üleöö)
peotäis erinevaid marju
peale granaatõuna seemneid
 
Blenderda banaanid, tatar ja marjad. Serveeri koos granaatõuna seemnetega.
 
Kaerahelbe toorpuder 
2 kl täistera kaerahelbeid
rosinaid
goji marju
linaseemneid
2 tl mett
natuke vett
kaneeli
maasika toormoosi
 
Kahte kaussi panna kaerahelbed. Kuivatatud rosinaid, goji marju, mett. Valada üle leige veega nii, et kaerahelbed oleks veega kaetud. Lasta üleöö seista ning hommikul serveerida koos kaneeli ja maasika toormoosiga.
 
Chia seemne puding
1 kl india pähkleid 
2 kl vett
6 spl chia seemneid
mett (sulatatud)
 
India pähkleid leotada üleöö. Blenderdada koos 2 klaasi veega. Kurnata läbi pähklipiima koti või sõela. Kaanega karpi valada pähklipiim ning lisada chia seemned ja sulatatud mesi. Segada. Panna külmkappi, pärast 30 minutit segada. Seejärel lasta külmkapis 2-3 tundi seista või üleöö.
Keskmine hinne:
Sinu hinne: