Sabji

Autor: Priit Kuusk, Hare Krishna tempel
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 25.01.2013 15:55

Suurele seltskonnale

Kausitäis tükeldatud lillkapsast
porgandit
kartulit
peotäis riivitud ingverit
1 kg hapukoort
õli
1 spl musti sinepiseemneid
3 sp vürtsköömneid
soola – pipart

Kuumuta suures potis õli. Lisa sinepiseemned ja prae kuni need tantsima hakkavad. Keera tuli väiksemaks ja lisa ingver. Sega ja lisa vürtsköömned ning sool/pipar. Prae läbi, pidevalt segades. Lisa porgand ja natuke keeva vett. Hauta pisut. Lisa natuke pruuni suhkrut ja hauta kaane all 5-7 min. Siis lisa kartul ja lillkapsas ja ca 500 ml keeva vett. Sega läbi ja hauta kaane all, madalal tulel kuni juurviljad on pehmed. Lõpus sega sisse hapukoor ja aja korra veel podisema. Valmis.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: