Grillitud kana kuskussisalatiga

Autor: Aaro Lode, Brezza kohvik
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 08.11.2011 10:31

1 kl kuiva kuskussi
1 kl kanapuljongit
1 lühike kurk
1 tomat
1 sidrun
oliiviõli
2 kanakintsu
jahu
1 küüslauguküüs
sool
pipar
õli praadimiseks

Valmista kuskuss. Kuumuta klaasitäis kanapuljongit, pane kuskuss sügavasse kaussi ja kalla peale keev kanapuljong. Kata kilega ja jäta seisma kuniks kuskuss paisub (umbes 5 minutit).

Vahepeal koori kurk ja lõika väikesteks kuubikuteks. Tükelda tomat sama suurteks kuubikuteks. Sega omavahel kokku paisunud kuskuss ning tomati- ja kurgikuubikud. Piserda peale natuke oliivõli ja pigista peale sidruni mahl.

Hõõru kanakintsud küüslauguga kokku. Paneerid kintsud jahus ning prae kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga ning pane ahju järelküpsema - umbes 10 minutit 200C juures.

Serveeri kana koos kuskussisalatiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: