Krevetisalat hernekreemi ja paprika-kartulipüreega

Autor: Kaido Metsa
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 04.05.2012 12:41

25 g lambasalatit
20 g friseesalatit
15 g peedivõrseid
1 punane  redis
10 g kurki

10 g kitsejuustu
10 g vahukoort
5 g murulauku ja/või  tilli

30 g marineeritud krevette
1 spl ürdimajoneesi

Puhasta ja pese hoolikalt salatid, redis, ürdid ja kurk. Eemalda mittesöödavad osad.
Redisest lõika rattad. Kitsejuustuvahu valmistamiseks vahustada vahukoor ning lisada läbi sõela aetud kitsejuust ning hakitud ürdid.

Hernekreem:
100 g rohelisi herneid
100 ml 35% vahukoort
30g toorjuustu
muskaati
soola

Keeda herned vahukoores tasasel tulel kuni pehmenemiseni, lisa toorjuust ning püreesta saumiksriga. Maitsesta soola ja riivitud muskaatpähkliga.

Paprika-kartulipüree:
100 g kartulit
100 g paprikat
50 ml vahukoort
20 g võid
muskaatpähklit
valget pipart

Keeda paprika ja kartul eraldi nõudes valmimiseni. Sur kartul läbi kartulipressi ja sega kokku eelnevalt kuumutatud vahukoore ning sulavõi seguga. Kurna paprika ja püreesta saumiksriga hoolikalt ning sega kartulipüreega kokku. Maitsesta soola, suhkru, muskaatpähkli ja valge pipraga.

Krevetisalat serveeri  ürdimajoneesivaibal  koos hernekreemi ja paprika-kartulipüreega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.