Jänesekapsas kana kintsuliha ja kuskusiga

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 30.05.2012 10:17

200 g kuskus´i

200 ml vett

1 spl õli

 

2 küüslauguküünt

½ punast tšillit

1 tl hakitud ingverit

200 g kana kintsuliha

Meresoola

 

½ värsket kurki

100 g kirss-tomateid

 

2 peotäit jänesekapsaid

1 peotäis rohelist sibulat

 

Kaste:

2 spl sidrunimahla

1 tl soola

1 tl suhkrut

Purustatud musta pipart

5 spl toiduõli

 

Lase vesi potis keema, lisa sool ja õli ning kuskus, jäta kaanega suletult 3-4 minutiks punduma.

Sega vispliga läbi ja jäta jahtuma.

Kana kintsuliha lõika viiludeks ja pruunista pannil koos küüslaugu, ingveri ja tšilliga.

Kurk lõika väikesteks kuubikuteks ja tomatid pooleks ning sega kanalihaga.

Viimaks lisa jahtunud  kuskus, hakitud roheline sibul ja jänesekapsad.

Sega kapsa koostisosad ja serveeri salatiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: