Texmex salat quesadillaga

Autor: Ilmar Räni
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 18.10.2011 11:13

Kalkun

500 g kalkuni rinnafilee
2 spl fajita maitseainesegu


Pico de Gallo

200 g kirsstomat
25 g punane sibul
1 tk küüslauguküüs
2 tk jalopeno viil
2 tl laimimahl
2 spl oliiviõli
koriandrileht
sool
must pipar


Quesadilla

4 tk tortillad 20 cm
80 g mozarella, riivitud
4 tk jalopeno viil, hakitud
koriandrileht, hakitud

Värske salat.

Pruunista kalkuni rinnafilee mõlemalt poolt ja maitsesta maitseaineseguga.
Küpseta ahjus 180C juures 10-15 min.

Poolita kirsstomatid ja haki köögiviljad peeneks.
Lisa ülejäänud komponendid, sega läbi ja lase maitsestuda.

 

Kuumuta pann keskmisele kuumusele.
Tõsta pannile tortilla, juust ja leht koriander.
Kuumuta kuni juust hakkab sulama, seejärel  voldi keskelt kokku, tõsta pannilt ja lõika pooleks. 

Serveeri koos kalkuni, salati ja Pico de Galloga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: