Pošeeritud muna rohelise spargli ja hollandi kastmega

Autor: Rudolf Visnapuu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 16.04.2012 12:18

2-le inimesele

2 kanamuna

1 l vett + 1 spl äädikat (muna keetmiseks)

2 viilu röstsaia

2-3 viilu sinki

40 g värsket salatit

2 spl oliivõli (või salatikastet)

4 spl hollandi kastet
spargleid

võid sparglite praadimiseks

soola ja musta pipart

 

Hollandi kaste

2 munakollast

100 g võid

1 spl valget veini

1-2 spl sidrunimahla

(soovi korral 2 spl hapukoort)

maitse järgi soola ja suhkrut

Keeda vein vaiksel tulel kokku (2-3 minutit) ning jahuta maha. Lisa sinna juurde munakollased ning pidevalt segades (hea on seda teha vesivannil) kuumuta 6-8 minutit.

Peale seda lisa võitükid ning sega nii kaua kuni kaste pakseneb. Võib lisada maitse järgi ka hapukoort. Maitsesta soola ja suhkruga. 

Keskmine hinne:
Sinu hinne: