Riisikasalat tatrajahu pliinidega

Autor: Margit Härma
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 16.09.2011 10:59

Riisikasalat

500g kupatatud ja kergelt soolatud tava- või kaseriisikaid
1 suur punane sibul
1 suur magus õun
200g 30% hapukoort
suhkrut, soola ja pipart
värsket tilli

Haki ja sega kõik komponendid ja lase külmkapis tõmmata vähemalt 2 tundi

Tatrajahu pliinid

100g tatrajahu
50g nisujahu
1 tl söögisoodat
2 muna
2 spl sulavõi
150 ml naturaalset jogurtit
100 ml piima

Sega omavahel kuivained, tee jahu sisse pesa, kuhu pane munad, jogurt ja piim. Sega ühtlaseks taignaks. Prae või ja õli segus ühe lusika pannkoogid. Paku koos riisikasalatiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: