Salat pardifilee, kuusevõrsete ja rabarberi vürtsmoosiga

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 01.06.2012 11:33

Rabarberi vürtsmoos

200 ml suhkrut

100 ml veiniäädikat

2 kaneelikoort

½ tl jahvatatud kaneeli

2 spl hakitud ingverit

1,5 spl riivitud apelsinikoort

1 L hakitud rabarberit

1dl kuivatatud jõhvikaid, maasikaid või rosinaid

mustsõstralehti

 

Sega esimesed 6 koostisosa potis kokku ja lase keema.

Lisa rabarber, kuivatatud marjad  ja hakitud mustsõstralehed.

Lase keema  ning kuumuta u. 5 minutit.

 

Pardifilee kuusevõrsetega

Mett

Pipart / soola

Kuusevõrseid

 

Pardifileed

 

Sega kuusevõrsed mee, soola ja pipraga ja kanna pardifileele.

Jäta maitsestuma üle öö.

Pruunista pardifileed  kuumal pannil ja küpseta  ahjus 90 C juures 25 minutit.

 

Salat

Frillise salat

Maasikad

Punane sibul

Rabarber

Vanillisuhkur

 

Haki rabarber viiludeks ja sega vanillisuhkruga. Maasikad lõika sektoriteks ja sibul õhukesteks viiludeks.

Serveeri  salat kihiti.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: