Salat kitsejuustu crostini ja krõbeda chorizo´ga

Autor: Imre Kose
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 09.09.2011 09:49

1 pott rucolat
4 viilu ciabattat
oliivõli
100 g pehmet kitsejuustu
50 g Vertigo Gourmet tomatimarmelaadi
50 g kirsstomateid
soola, pipart
50 g chorizo vorsti, viilud poolitatuna
oliivõli
sidrunimahla
 
 
- rösti ciabatta viilud mõlemalt poolt ja kata kitsejuustu ning tomatimarmelaadiga
- aseta pärgamendiga kaetud ahjuplaadile kattega ciabatta viilud, chorizo viilud ja kirsstomatid
- küpseta eelkuumutatud ahjus 180-kraadi juures sisselülitatud ülagrilliga, kuni pealispind on kergelt kuldpruun
- serveeri soojalt oliivõli ja sidrunimahlaga piserdatud rucolaga taldrikul

Keskmine hinne:
Sinu hinne: