Hiidkrevetisabad fenkolisalatiga

Autor: Anu Laan
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 25.04.2012 12:00

4-le

1 fenkol (apteegitill)
1 väiksem kurk
1 punane sibul
meelepärases koguses tooreid külmutatud hiidkrevetisabasid
1/2 granaatõuna
soovi korral 1 tšillikaun
värsket koriandrit
meresoola

Kastmeks:

1 laim
50 ml head oliiviõli
vahtrasiirupit või suhkrut


Viiluta kõik köögiviljad hästi õhukeselt viilutajaga või terava noaga.
Sega omavahel.
Sega kastme komponendid omavahel ja lisa salatile.
Prae krevette kuni nad roosaks tõmbuvad ja aseta salatipadjale.
Kaunista granaatõunaseemnete,(hakitud tšilli) ja värske koriandriga.
Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.

Kommentaarid (1)