Vastlasalat suitsukoodi ja ubadega

Avaldatud: 07.03.2011 10:11

1/2  suitsutatud seakooti
1 dl keedetud odrakruupe
2 dl keedetud aedube või konserv ube
4 väikest keedetud kartulit
1/2 sidruni mahl
1 dl Õli
1 väiksem punane sibul
1 spl hakitud peterselli

Maitseaineid:
Paprikapulber
Tšilli
Purustatud must pipar
Sool
Salatilehti
Kirss-tomateid

Sega sidrunimahlast, maitseainetest ja õlist kaste, mis vala ubadele, sektoriteks lõigatud kartulitele ja kruupidele ning jäta seejärel mõneks ajaks maitsestuma.
Lisa hakitud sibul ja petersell.
Koodiliha soojenda ahjus ja lõika seejärel peenikesteks ribadeks.
Serveerimisel lao salatikomponendid kihiti salatikaussi.


Allikas: Terevisioon
Kokk: Angelica Udeküll

Keskmine hinne:
Sinu hinne: