Kanasalat hurmaa ja granaatõunaseemnetega

Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 27.11.2013 10:49

200 g broileri kintsuliha

Lihamaitseaine tüümianiga

 

1 hurmaa

¼ granaatõuna seemneid

½ punast sibulat

1 Romano salat

Rukola salatit

Sinihallitusjuustu

baguette’ saia

 

Sidruni-õlikaste:

0,5 dl sidrunimahla

1 tl mett

½ tl soola

¼ tl pipart

1 dl õli

Pruunista broileri kintsuliha pannil õlis, maitsesta ning tõsta 150-kraadisesse ahju 15 minutiks järelküpsema.

Lase broileriliha jahtuda ja lõika neist suupärased viilud.

Pese salatilehed jääkülmas vees, kurna ja kuivata.

Koori hurmaa ja lõika viiludeks

Poolita granaatõunad ja eemalda seemned .

Kastme tegemiseks sega sidrunimahl maitseainetega ja lisa pidevalt segades peene joana õli.

Saialaastude tegemiseks lõika baguette’i-laadsest saiast imeõhukesed viilud. Määri ahjuplaat võiga, pane sellele saiaviilud ja küpseta ahjus, kuni sai värvub kuldpruuniks ja tekstuur muutub krõbedaks.

Serveeri salat kihiti.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: