Soe kevadine salat sinepilõhega

Autor: Angelica Udeküll
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 18.04.2011 12:07

Salat:

1 klaas kollaseid kirsstomateid
2 küüslauguküünt
1/2 tl hakitud punast tsillit
1 dl valget veini või õunaäädikat
2 spl võid
1 punt rediseid
1 peotäis suhkruherneid
soola ja musta pipart
vesikressi
rohelist sibulat
rukola salatit

Lõhe:

500 g lõhefileed
1 spl vedelat mett
1 spl sinepit
2 spl laimimahla
soola

Sega omavahel sinep, mesi, laimimahl ja sool.
Tõsta lõhefilee ahjuplaadile, määri pealt sinepiklasuuriga ja pane 90 C ahju küpsema umbes 25 minutiks.

Haki küüslauk ja  tšilli peeneks.
Redised lõika sektoriteks, tomatid ja suhkruhernekaunad pooleks.
Sulata pannil või, lisa küüslauk ja tšilli ning seejärel redised, suhkruherned ja tomatid, küpseta paar minutit.Lisa vein, laimimahl ja maitseained ning roheline sibul.

Serveeri rukolalehtedel, küpsetatud lõhe ja vesikressiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.

Kommentaarid (2)