Tatra-seenesalat vutimunaga

Avaldatud: 27.09.2010 10:14

200g tatart
100g porgandit
100g porrulauku
200g metsaseeni
70g värsket kurki
30g küüslauku
30g salatisibulat
4 vutimuna
2 spl veiniäädikat
3 kirsstomatit
natuke võid
rohelist sibulat
oliiviõli
tilli
soola
pipart


Puhasta seened ja kuumuta pannil koos või ja tükeldatud küüslauguga.
Rösti tatart pannil koos sibulatega ja vala peale seenepuljong. Puljongit pane kaks korda rohkem, kui on tatart. Keeda ca 10-15 minutit.
Ülejäänud köögiviljad tükelda väikesteks kuubikuteks. Porgandid prae kergelt pannil üle.

Vahepeal pošeeri vutimunad. Pane vesi keema, lisa natuke veiniäädikat ja löö vutimunad kolmekaupa potti. Tõsta munad välja niipea kui munavalged on hüübinud.
Tükelda kirsstomatid, pool küüslauguküünt, lisa hakitud rohelist sibulat ja oliiviõli. Sega kokku ja maitsesta. Serveeri saadud kaste koos seene-tatrasalati ja vutimunaga.

NB! Vutimunale võib veel omakorda kastme peale teha mahlast ja võist. Keeda oma lemmikmahl natukene paksemaks ja pikenda võiga. Lisa vajadusel sidrunhapet.


Head isu!


Allikas: Terevisioon
Kokk: Ants Uustalu

Keskmine hinne:
Sinu hinne: