Hõrk lepasuitsulõhe röstitud punapeedi, valitud rohelise salati ja pošeeritud munaga

Autor: Marelle Lehter
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 10.01.2012 12:12

150 g lepasuitslõhe

50 g röstitud peeti

1 kanamuna

10 g granaatõuna seemneid

30 g erinevaid rohelisi salateid

30 g kirsstomateid

20 g värsket kurki
ürdiõli

balsamico kastet

30 % äädikat

soola

 

Röstitud peedi valmistamine:

Punapeet koorida ja tükeldada väikesteks sektoriteks. Punapeedi sektorid maitsestada balsamico äädika, suhkru, soola, pipra ja oliivõliga. Paar tundi võiksid need seista marinaadis, seejärel panna peedi sektorid  küpsetuspaberiga kaetud vormi ja küpsetada 180 kraadi juures 1,5 tundi aeg ajalt segades. Kui peedid on pehmed  võta need ahjust välja ja lase õhu käes jahtuda.

Salati segule lisada tomat, kurk, granaatõuna seemned, röstitud peet, lepsuitsulõhefilee lõigud ja kastmed.

Kõige lõpus pane pott veega keema, lisa sorts äädikat ja soola. Kui vesi keeb lase kanamuna sisu õrnalt vette ja keeda umbes 3 minutit.

Võta muna vahukulbiga veest välja ja aseta see salatile, raputa peale pipart ning serveeri salat.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: