Hernesupp suitsukanaga, küpsetatud peet lõhefileega ja šokolaadi-mustikakeeksid

Avaldatud: 14.04.2010 10:51

Hernesupp suitsukanaga

10 g võid
40 g šalottsibulat
280 g puljongit
160 g külmutatud herneid
3 g münti
30 g suitsukana (või suitsulõhet)
30 g jogurtit


Küpsetatud peet lõhefileega

100 g küpsetatud peeti
50 g rukolat
120 g lõhefileed
5 g sidrunimahla


Šokolaadi-mustikakeeksid

3 muna
240 ml piima
300 g suhkrut
1,5 tl vaniljet
195 g jahu
100 g kakaod
19 g küpsetuspulbrit
240 g võid
180 g šokolaadi
150 g mustikaid


Allikas: Terevisioon
Kokk: Dmitri Fomenko

Keskmine hinne:
Sinu hinne: