Pho Bo vietnami nuudlisupp veiselihaga

Autor: Ilmar Räni
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 18.01.2012 11:47

2 L veisepuljong
8 tk nelki
1 tk väiksem kaneeli koor
5 tk kardemoni kupart
7-8 tk ingverit, kuivatatud

400 g lihaveise fileed
1 pakki  riisinuudleid

75 g shalott sibulat
100 g mungoaidusid
1 kimp rohelist sibulat
1 kimp värsket münti
1 kimp lehtkoriandrit
2 kauna värsket tšillit
2 laimi

Võta hõõgveinisegu pakist 1 väiksem kaneelikoor, kardemonikuprad, nelgipungad, kuivatatud ingveri tükid ning rösti kergelt pannil, kuumuta puljong keemiseni ja lisa vürtsid marlikotiga puljongile.

Keeda vaiksel tulel u 20 min. Lõika veiseliha õhukesteks viiludeks. Haki ürdid ning köögiviljad ning aseta ühele taldrikule.  Lisa puljongile riisinuudlid ja tõsta tulelt ning lase u 3 minutit seista. Ära keeda !

Seejärel tõsta nuudlid iga sööja kausi põhja, lisa lihaviilud ning vala üle keeva puljongiga.
 
Seejärel valib igaüks ise oma maitse järgi lisandid.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: