Kõrvitsa püreesupp ürdise läätse-fetasalatiga

Autor: Indrek Kivisalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 07.03.2012 12:05

Retsept 4-le

Ca 0,5kg kõrvitsat

Praadimiseks võid

Soola

Musta pipart

0,3 L kanapuljongit

0,3 L rõõska koort

200 g fetajuustu

70 g punaseid läätsesid

Värskeid ürte

Kõrvits puhastada ja tükeldada. Kuumutada potipõhjas vähese võiga, maitsestada soola ja pipraga. Lisada kanapuljong ning keeta pehmeks. Püreestada saumikseriga. Lisada koor ning kuumutada läbi. Maitsestada lõplikult.

Tükeldada juust veidi väiksemaks. Segada juustu hulka eelnevalt pehmeks keedetud läätsed ning hakitud maitseroheline. Maitsestada vajadusel soola ja pipraga. Serveerida salat supi keskele.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: