Vene okroshka supp kaljaga

Avaldatud: 29.04.2009 10:40

4-le

3 keedetud kartulit
3 keedetud porgandit
1 värske kurk
3 keedetud muna
10 punast redist
150 g keedetud sinki

rohelist sibulat
karulauku
peterselli
tilli
soola, musta pipart
2 tl täisterasinepit
1 l kalja

Keeda kartulid,  porgandid ja munad.  Koori. Lõika kuubikuteks. Kurgil koori nahk maha ja lõika ka kuubikuteks. Koori munad ning eralda munavalged ja -kollased. Haki munavalged. Haki ka redis. Munakollased sega hästi omavahel täisterasinepiga.

Haki ürdid. Sega kartul, porgand, munavalge, redis ja kurk. Lisa erinevad hakitud ürdid. Maitsesta soola ja pipraga. Pane taldikule munasinepi segu ja vala külm kali.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Roman Zaštšerinski

Keskmine hinne:
Sinu hinne: