Supp Arišta

Autor: Wend, Kišmišš
Allikas: Köögikodanikud | Avaldatud: 20.12.2012 14:41

Supp Arišta 2-3le inimesele

Nuudlitainas – 1 muna, 2 spl vett, ca. 150 g jahu.

Sega ja rulli korralikult. Lappa tainas kihiti kokku, pannes iga kihi vahele jahu. Rulli ja lapi mitu korda. Seejärel viiluta ja raputa nuudlid liigsest jahust puhtaks.


Supi jaoks:

100 g tükeldatud sibulat
50 g võid
70 g musti ploome
1 l lamba- või vesisepuljongit
100 g konservube
Värsket koriandrit
Värsket münti
Natuke sidrunipipart
1 tl palsamiäädikat

Prae sibul potis kuldseks, lisa ploomid ja prae 2-3 minutit. Lisa puljong ja aja keema. Lisa jaokaupa nuudlid, samal ajal segades. Keeda madalal tulel mõned minutid ja lisa oad. Maitsesta soola, pipra, värskete ürtide ning palsamiäädikaga.


Keskmine hinne:
Sinu hinne: