Roheline hernesupp suitsusiiaga

Avaldatud: 08.04.2009 13:16

50 g võid
100 g mugulsibulat
100 g porrulauku
1000 ml juurviljapuljongit
800 g sügavkülmutatud rohelist hernest
soola
200 g suitsusiiga
naturaalset jogurtit maitse järgi

1. Hauta lõigatud sibul ia porrulauk võis ilma värvita.
2. Lisa isekeedetud või kuubikujuurvilja pujong (puljong peab olema kuum).
3. Kui vedelik läheb keema, lisa sügavkülmutatud hernes ja keeda 3-4 minutit.
4. Pane blendrisse ja püreeri.
5. Kurna läbi tavalise sõela.
6. Jahuta KOHE JA KIIRESTI JÄÄGA, muidu värv läheb ära.
7. Maitsesta soola ja musta pipraga.
8. Vajadusel lisa supile suitsusiiga (paltus) ja jogurtit.

Allikas: Terevisioon
Kokk:  Roman Zaštšerinski

Keskmine hinne:
Sinu hinne: