Krevetisupp laimiviiludega

Avaldatud: 17.10.2008 15:10

Geng jeut dtom gung manao

1 l  kanapuljongit või 2 kanapuljongikuubikut koos 1 l veega
suur näpuotsatäis soola
näpuotsatäis suhkrut
3 õhukest laimiviilu
100 g keetmata väikseid kooritud ja puhastatud krevette
näpuotsatäis valget pipart
1 spl koriandrilehti

Lase puljong keema. Maitsesta soola ja suhkruga ja lisa laimiviilud. Lisa krevetid, koori supi pinnalt vaht. Kui krevetid on valmis, serveeri, puistates peale valget pipart ja koriandrilehti. Supp peaks maitsema kergelt soolane ja natukene kibe ja hapu. Kui kasutada naturaalse kanapuljongi asemel puljongikuubikut, tasuks soolaga olla ettevaatlik, kuna puljongikuubikutel on tavaliselt väga tugev soolane maitse.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Aaro Lode

Keskmine hinne:
Sinu hinne: