Seenetoidud

Avaldatud: 17.09.2010 09:33

Pilvikuvõileivad

suuri veinipunaseid, soo- või magepilvikuid
mahlast pihvtomatit
mõni salatileht
pehmemat viilutatud juustu
täisterasepikut


Puraviku carpaccio

prinke ja täiesti ussivabasid kivipuravikke
parmesani juustu
oliiviõli
sidrunimahla
soola, pipart


Segaseenesupp

porgandit
sibulat
väikest lillkapsast
0,5 l kana- või köögiviljapuljongit
300-600 g värsket tomatit või 400 g konserveeritud tomatit
2 küüslauguküünt
1 liiter värskeid segaseeni
300 g väherasvaseid poolsuitsuvorstikesi
värskeid ürte
soovi korral veidi vürtsköömneid
soola, pipart


Allikas: Terevisioon
Kokk: Margit Hakomaa

Keskmine hinne:
Sinu hinne: